Mitkä tarinat kiinnostavat? Yrityksiä ja yrityksistä


Nornickel Harjavalta on nikkelimetallien ja -kemikaalien jalostaja, joka elää kehittämisen ja kasvun aikaa. Yhtiö teki viime vuonna, 60. toimintavuotenaan, tuotantoennätystä neljännen kerran peräkkäin, ja kasvunäkymät näyttävät valoisilta.

Lue lisää


LIFESTYLE: Arvot verenperintönä

Muotitavaratalo Ratsula on yksi Porin ikonisimpia maamerkkejä. Se on palvellut maakunnan asukkaita jo lähes sadan vuoden ajan ja pitänyt pintansa trendien ja ideologioiden vaihtuessa.

Lue lisää


Kohti sujuvampaa arkea

Veikko Lehti haluaa mahdollistaa asiakkailleen sujuvan ja ympäristöystävällisen arjen. Asiakaspalvelua kehitetään koko ajan ja prosessissa kuullaan myös asiakkaiden näkemyksiä.

Lue lisää

Nuoret mukana vaikuttamistyössä

Porin nuorkauppakamarin ja Satakunnan kauppakamarin yhteinen intressi on vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja alueen kehittymiseen. JAB-toiminta on mahdollistanut nuorten pääsyn mukaan vaikutustyöhön.

Lue lisää


Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Mitä on vastuullinen sijoittaminen? Tarkoittaako vastuullinen sijoittaminen tuotoista luopumista?

Lue lisää


Sujuva lentoliikenne säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä

Porin lentokentällä on paljon suurempi merkitys kuin se, kuinka moni on istunut lentokoneessa Pori–Helsinki-välillä. Toimiva lentoliikenne on koko maakunnan yhteinen vetovoimatekijä, joten sen kehittäminen vaatii yhteistyötä.

Lue lisää

Huippuosaajien suuntana Satakunta

Uusi paikallinen Lääkärikeskus Karhulinna avasi ovensa asiakkaille alkukesästä. Talossa työskentelee lukuisia asiantuntijoita, ja lisää palkataan kysynnän kasvaessa.

Lue lisää


Toimivat yhteydet vetävät väkeä ja vientiä

Kansanedustaja Eeva Kalli toivoo Satakuntaan liikenneyhteyksiä, jotka palvelevat elinkeinoelämää, tukevat työntekoa ja opiskelua sekä auttavat optimoimaan matka- ja kuljetusketjuja. Ratkaisuja logistiikan kehittämiseen voi löytyä kotimaakunnan osaajilta.

Lue lisää

LIFESTYLE: Täydellä sähköteholla

Hybridiauton myötä täyssähköautoon vaihtaminen oli Janne Janssonille itsestään selvää. Sähköautoilu on ekoteko, ja auton mukavuudet vievät ajamisen uudelle tasolle, josta ei ole paluuta.

Lue lisää

Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Työntekijällä on luontoisetuna sähköauto tai polkupyörä, miten verotus järjestetään?

Lue lisää


Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Mitä tulee ottaa huomioon, jos haluaa sähköautojen latauspisteen taloyhtiöön tai yritykselle?

Lue lisää

Suomalainen yhtiö kansainvälisessä sarjassa

Luvata Pori Oy on vientiyritys, jonka asiakkaista valtaosa sekä omistaja ja kilpailijat ovat kansainvälisiä. Teknisesti haastavien tuotteiden ja prosessien kehittäminen yhdessä ulkomaisen asiakkaan kanssa on viime aikoina ollut haastavaa.

Lue lisää

Ulvilasta iso pala historiallista investointia

Valmet toimittaa Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren biotuotetehtaalle Kemiin kaikki tehtaan pääprosessit ja automaation. Projektiin suunnitellaan merkittäviä osuuksia Ulvilassa.

Lue lisää