Mitkä tarinat kiinnostavat? Yrityksiä ja yrityksistä


Luvata Pori Oy on vientiyritys, jonka asiakkaista valtaosa sekä omistaja ja kilpailijat ovat kansainvälisiä. Teknisesti haastavien tuotteiden ja prosessien kehittäminen yhdessä ulkomaisen asiakkaan kanssa on viime aikoina ollut haastavaa.

Lue lisää


Ulvilasta iso pala historiallista investointia

Valmet toimittaa Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren biotuotetehtaalle Kemiin kaikki tehtaan pääprosessit ja automaation. Projektiin suunnitellaan merkittäviä osuuksia Ulvilassa.

Lue lisää


Q & A lakimieheltä

KYSYMYS: Mikä merkitys myydyn tuotteen omistuksenpidätyksellä on velallisen konkurssissa tai yrityssaneerauksessa?

Lue lisää


LIFESTYLE: Cafe Pori Jazz tuo kesän kaupunkiin

Porin Kirjurinluodossa sijaitseva jugendhuvila herää tänä kesänä uuteen eloon, kun ovensa avaa Cafe Pori Jazz. Asiakkaita odottaa olohuonemainen keidas, jonne on helppo tulla.

Lue lisää

LIFESTYLE: Lomalla viimeinkin

Kesä on taas täällä, ja on aika tehdä lomasuunnitelmia. Pyöräytä siis itsellesi raikas jääkahvi ja suuntaa katse kohti Poria – etänä tai livenä!

Lue lisää


Brändi on osa urheilijan työtä

Viisinkertainen paralympiavoittaja Leo-Pekka Tähti perusti siskonsa Leena Tähden kanssa markkinointiyrityksen. Urheilijan arki on tasapainoilua harjoittelun ja yrittäjyyden välillä, mutta Tokion paralympialaisten lähestyessä fokus tulee olemaan ratakelauksessa.

Lue lisää


Yhteistyö ja investoinnit elpymisen avaimina

Koronan aiheuttama maailmantalouden pysähtyminen ja sitä seuranneet laajat elvytystoimet ovat vaikuttaneet liiketoimintaan kaikkialla maailmassa. Talouden asiantuntijat kannustavatkin nyt rohkeisiin investointeihin ja yhteistyöhön.

Lue lisää

Q & A lakimieheltä

KYSYMYS: Minkälaisen kilpailukiellon työnantaja voi sopia työntekijän kanssa?

Lue lisää