Mitkä tarinat kiinnostavat? Yrityksiä ja yrityksistä


Hyvä pyörä pyörimään

Vahva keskuskaupunki kasvaa ja kehittyy lisäten koko alueen hyvinvointia. Kun Porista lähtee maantietä etelään tai pohjoiseen, ohi vilahtavat pikkukaupungit on helppo niputtaa yhteen kategoriaan. Todellisuudessa jokainen niistä menestyy omalla reseptillään, joka voi olla hyvinkin persoonallinen.

Lue lisää


Turvallisuus on ykkösprioriteetti

Isomäki Areenalla tapahtumien turvallisuuteen on haettu oppia kansainvälisistä verkostoista.

Lue lisää

Mikko Alho joutui itsekin johtajana uuteen tilanteeseen koronan myötä.

Etätyöskentely haastaa johtamisen

Poikkeuksellinen vuosi on vaikuttanut yritysten toimintatapoihin ja työntekijöiden mielialaan. Esimiehillä on positiivisen fiiliksen ylläpitämisessä tärkeä rooli.

Lue lisää


Gallup: Millainen osaaminen korostuu tulevaisuuden työelämässä?

Lue lisää


Puustelli Group Oy:n Brand Manager Juuso Korpinen.

Vahva brändi kantaa tulevaisuuteen

Puustellin 100-vuotias historia on kulkenut läpi eri toimialojen keittiövalmistajien markkinajohtajaksi. Yhdistävät tekijät aseman taustalla ovat arvot, laatu ja vahva puuosaaminen.

Lue lisää


LIFESTYLE: Aika pysähtyy metsän keskellä

Suomen Imurikeskuksen toimitusjohtajalle Aleksi Harjulle metsä merkitsee liikuntaa, luonnosta nauttimista ja rentoutumista. Metsästys on tuonut luontoharrastukseen uuden ulottuvuuden, mutta vuoden lihat ovat bonus tai sivutuote.

Lue lisää

LIFESTYLE: Metsä on luonnon aarreaitta

Metsästyksessä ja keräilyssä tärkeintä on kunnioitus luontoa kohtaan. Arvostus ja kunnioitus kasvavat entisestään, kun itse kerää antimet ja pääsee nauttimaan niistä valmistetusta lopputuloksesta. Se on elämystä elämyksen perään.

Lue lisää


Toimituksessa nähdään nyt reaaliajassa, mitä lukijat aidosti lukevat. Satakunnan Kansan päätoimittaja Tomi Lähdeniemi ja kehitysjohtaja Anne Mäkelä seuraavat dataa näytöiltä.​​​​​​​

Media elää lukijansa luottamuksesta

Media-alalla kilpailu on koventunut, ja sitä käydään nyt verkossa. Verkkomainonnan tarjoamisesta on tullut bisnestä. Oleellista kilpailussa on lukijoiden huomio.
​​​​​​​Satakunnassa media uskoo pärjäävänsä jatkossakin.

Lue lisää