Uskoa tulevaisuuteen on ilmassa

Satakunnan kauppakamarissa pääsee tekemään töitä viisaiden yritysjohtajien kanssa. Yksi viisauden kulmakivistä on kyky nähdä tulevaisuuteen. Tämä korostuu vahvasti aikana, jota elämme.

Lue lisää

Huippuosaamisen maakunta

Satakunta on vuosikymmeniä ollut ja kehittynyt korkean osaamisen varassa. Meillä on ollut ja on edelleen paljon huippuosaamista, joka on taannut alueen elinvoimaisuuden säilymisen.

Lue lisää


Tulevaisuuden rakentamisen kulmakivet

Koronakriisi on monen muun asian ohessa osoittanut sen, että tulevaisuutta on entistä haastavampaa ennakoida ja muutokset voivat olla todella isoja ja nopeita. Tulevaisuuden työelämä ja sen johtamiseen vaadittava osaaminen ovat myös murroksessa.

Lue lisää


BLOGI: Ole hyvä itsellesi! Osa 1

HR-valiokunnan tämän vuoden teema on työkykyjohtaminen. Työkyky on ajankohtainen yrityksissä aina, mutta koronapandemia tuo vielä oman mausteensa työkyvyn ylläpitämiseen.
​​​​​​​4-osaisessa blogitekstisarjassa Satakunnan Osuuskaupan HR-asiantuntija Sari Salo avaa ajatuksiaan ja esittelee keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen.

Lue lisää

BLOGI: Yhteishenki ja ketteryys Satakunnan teollisuuden vahvuuksina

Junior Advisory Board edustaa Satakunnan kauppakamarin valiokunnissa nuorten aikuisten työelämän ääntä ja näkemystä. JAB-jäsenet ovat nuorkauppakamarilaisia ja tässä blogitekstissä ajatuksiaan avaa teollisuusvaliokunnan JAB-jäsen Maria Vanhatalo.

Lue lisää