Mistä apua viennin kustannuksiin?

Korona ja kaupan lisääntyminen ovat nostaneet merkittävästi rahdin ja logistiikan hintoja.
​​​​​​​Apu kohonneisiin kustannuksiin olisi enemmän kuin paikallaan.

Lue lisää

Pelitapa uusiksi, myös garderobi

Juha Harttunen uskoo, että jokaisen liidin perässä juokseminen ei tänä päivänä ole viisas pelitaktiikka yrityksen myynnille.

Lue lisää


Ulasoorin tehdas ja globaalit markkinat

Entisessä Rosenlewin tiilitehtaassa Ulasoorintiellä aloitettiin muovipakkausten valmistus vuonna 1965. Tänä päivänä tuotanto ja tehtaan kehittäminen jatkuvat osana saksalaista RKW-konsernia.

Lue lisää

Muutoksessa piilee mahdollisuuksia

Jotkin muutokset jäävät elämään myös normaaliin elämänmenoon palattuamme – uuteen normaaliin.

Lue lisää


BLOGI: Työkykyjohtamisen kymmenet keinot Satakunnan Osuuskaupassa / Osa 4

HR-valiokunnan tämän vuoden teema on työkykyjohtaminen. Työkyky on ajankohtainen yrityksissä aina, mutta koronapandemia tuo vielä oman mausteensa työkyvyn ylläpitämiseen.
​​​​​​​4-osaisessa blogitekstisarjassa Satakunnan Osuuskaupan HR-asiantuntija Sari Salo avaa ajatuksiaan ja esittelee keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen.

Lue lisää

BLOGI: Yhteishenki ja ketteryys Satakunnan teollisuuden vahvuuksina

Junior Advisory Board edustaa Satakunnan kauppakamarin valiokunnissa nuorten aikuisten työelämän ääntä ja näkemystä. JAB-jäsenet ovat nuorkauppakamarilaisia ja tässä blogitekstissä ajatuksiaan avaa teollisuusvaliokunnan JAB-jäsen Maria Vanhatalo.

Lue lisää


Uskoa tulevaisuuteen on ilmassa

Satakunnan kauppakamarissa pääsee tekemään töitä viisaiden yritysjohtajien kanssa. Yksi viisauden kulmakivistä on kyky nähdä tulevaisuuteen. Tämä korostuu vahvasti aikana, jota elämme.

Lue lisää

Huippuosaamisen maakunta

Satakunta on vuosikymmeniä ollut ja kehittynyt korkean osaamisen varassa. Meillä on ollut ja on edelleen paljon huippuosaamista, joka on taannut alueen elinvoimaisuuden säilymisen.

Lue lisää

Tulevaisuuden rakentamisen kulmakivet

Koronakriisi on monen muun asian ohessa osoittanut sen, että tulevaisuutta on entistä haastavampaa ennakoida ja muutokset voivat olla todella isoja ja nopeita. Tulevaisuuden työelämä ja sen johtamiseen vaadittava osaaminen ovat myös murroksessa.

Lue lisää