Satakunta siivillä

Toivottu Pori–Helsinki-lentoliikenne avattiin elokuussa. Satakuntalaiset pääsevät vaivattomasti myös maailmalle, sillä reittiliikenteen aikatauluihin jatkoyhteyksien mahdollistamiseksi on panostettu.

Pori–Helsinki-lentoliikenne tukee erityisesti Aasian ja Euroopan jatkolentoja. Bisnesmatkailijoiden lisäksi lennoille houkutellaan edullisin hinnoin muun muassa opiskelijoita ja eläkeläisiä.

– Reittiliikenteen avaus on ollut onnistunut, ja olemme positiivisella fiiliksellä kaikin puolin. Olemme kiitollisia Porin kaupungin tuesta. Lentokentän toiminnot, kuten reittiliikenne, ilmailuopisto ja lomalennot tukevat kaikki toisiaan, kertoo lentoaseman apulaispäällikkö ja lennonjohdon päällikkö Kai Ilkka.

Pori–Helsinki-lentoyhteyden asiakaspalvelusta ja lipunmyynnistä vastaavan Inter Handling Pori Oy:n Marja Huhtanen kertoo, että elokuun jälkeen avautui myös mahdollisuus ostaa lippuja jatkolentoineen suoraan Finnairin sivuilta. Näin matkatavarat saadaan suoraan ohjattua Porista jatkolennoille.

– BASe Airlines on jämpti, ja aikataulut pitävät. Alkuviikon aamulennot ja loppuviikon iltalennot ovat tällä hetkellä suosituimpia, kertoo Huhtanen.
​​​​​​​