Mitkä tarinat kiinnostavat? Yrityksiä ja yrityksistä.


Porin kaupungilla ja Satakunnan kauppakamarilla on välitön porisuhde, kehuvat kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Nore ja kaupunginjohtajan tehtävää hoitava viransijainen Lauri Kilkku.


Kasvun paikka

Yhä useampi kasvuyritys löytää tiensä Satakuntaan uusien markkinoiden ja osaajien houkuttelemana. Integroituminen satakuntalaiseen talouselämään vaatii tulijoilta verkostoja, valmistelutyötä ja asennetta.

Kasvukysymysten äärellä

Syksyllä hallitustyön aktivoinnin parissa aloittanut Jussi Virtanen on pohtinut usein hallitustyön yhteyttä kasvuun.


Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Miten riskeihin tulee varautua poikkeuksellisina aikoina? Mihin tulee nyt kiinnittää huomiota? Vastaajana Elina Väinölä-Mäki, korvausjohtaja, LähiTapiola Länsi-Suomi

Lifestyle: Peliä ja älyä padelista

Padel on kiitänyt raketin lailla trendilajiksi Suomessa. Tennistä ja squashia yhdistelevä vauhdikastempoinen pallopeli koukuttaa ja sopii niin fyysistä kuin älyllistäkin haastetta kaipaaville.


Tyhjästä elämykseksi

Legendaarinen Pori Jazz -festivaali vaatii valtavan määrän aikatauluttamista ja järjestelyjä. Ilman hyvin suunniteltua tapahtumalogistiikkaa Kirjurinluodossa olisi heinäkuussa iloisen festivaalin sijaan pelkkää nurmikkoa.

Ulkoistettua logistiikkaa

Epävarmuudesta kärsivä logistiikka-ala hankaloittaa kuljetuksia. Ulkoistetut logistiikkapalvelut on kehitetty tuomaan helpotusta mutkistuvaan logistiikkamaailmaan.


Nopeita ostoksia

Ruuan verkkokauppa on kokenut mullistuksen parin viimeisen vuoden aikana. Ruokakaupat haluavat tarjota kuluttajille yhä helpompaa, nopeampaa tai joustavampaa tapaa hoitaa ruokaostokset.

Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Miten hallitus voi arvioida itseään? Miksi se kannattaa?
Vastaajana Pekka Karhumäki, Hallituspartnerit Satakunta ry:n puheenjohtaja

Lifestyle: Junnulajista tuli ura

Golfin harrastajia on Suomessa yli 150 000. Jäsenmäärä Suomen Golfliiton seuroissa on kasvanut merkittävästi kahtena viime vuonna. Erityisesti alle 30-vuotiaiden osuus on noussut.