Mitkä tarinat kiinnostavat? Yrityksiä ja yrityksistä


Legendaarinen Pori Jazz -festivaali vaatii valtavan määrän aikatauluttamista ja järjestelyjä. Ilman hyvin suunniteltua tapahtumalogistiikkaa Kirjurinluodossa olisi heinäkuussa iloisen festivaalin sijaan pelkkää nurmikkoa.

Lue lisää


Ulkoistettua logistiikkaa

Epävarmuudesta kärsivä logistiikka-ala hankaloittaa kuljetuksia. Ulkoistetut logistiikkapalvelut on kehitetty tuomaan helpotusta mutkistuvaan logistiikkamaailmaan.

Lue lisää

Nopeita ostoksia

Ruuan verkkokauppa on kokenut mullistuksen parin viimeisen vuoden aikana. Ruokakaupat haluavat tarjota kuluttajille yhä helpompaa, nopeampaa tai joustavampaa tapaa hoitaa ruokaostokset.

Lue lisää


Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Miten hallitus voi arvioida itseään? Miksi se kannattaa?
Vastaajana Pekka Karhumäki, Hallituspartnerit Satakunta ry:n puheenjohtaja

Lue lisää

Lifestyle: Junnulajista tuli ura

Golfin harrastajia on Suomessa yli 150 000. Jäsenmäärä Suomen Golfliiton seuroissa on kasvanut merkittävästi kahtena viime vuonna. Erityisesti alle 30-vuotiaiden osuus on noussut.

Lue lisää


Isossa kuvassa katse on pitkällä

Satakunnan kauppakamarin tuoreen puheenjohtajan mukaan kehittymisessä tärkeintä on, että tehdään yhdessä asiat näkyväksi ja valitaan ne, jotka vaativat huomiota. Pidetään katse tulevaisuudessa ja ajatellaan isosti.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista rakennuspalvelua

Astora-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Mika Rajamäki on viime vuosina löytänyt itsensä opiskelemasta aihepiirejä, joita ei aiemmin kuvitellut tarvitsevansa pyörittääkseen kasvavaa rakennusyritystä.

Lue lisää

Täsmätekemisellä pääsee pidemmälle

Reilun kahden vuoden mittainen Explore WORK! -projekti strategisten yritysvierailujen ja nuorten osaajien strategiapohdintojen parissa on tullut päätökseen. Projekti todisti, että potentiaaliset nuoret kannattaa tuoda tavalla tai toisella yritysten seinien sisäpuolelle.

Lue lisää


LIFESTYLE: Vastapainoa työlle

Yritysjohtajan arki on työntäyteistä, mutta Sanna Röyskön arkeen mahtuu myös liikuntaa ja käsitöitä. Valmetin kuivauskoneiden teknologiayksikön johtajalla onkin usein sukkapuikot kädessään.

Lue lisää

Q & A asiantuntijalta

KYSYMYS: Miten löytää yrityksen kehittämis- ja tutkimustarpeisiin vastinpareja tiedemaailmasta?

​​​​​​​Vastaajana Katariina Yrjönkoski, Porin yliopistokeskus

Lue lisää

Arvoketjun tärkeimmät lenkit ovat ihmiset, turvallisuus ja ympäristö

Nornickel Harjavalta on nikkelimetallien ja -kemikaalien jalostaja, joka elää kehittämisen ja kasvun aikaa. Yhtiö teki viime vuonna, 60. toimintavuotenaan, tuotantoennätystä neljännen kerran peräkkäin, ja kasvunäkymät näyttävät valoisilta.

Lue lisää