Blogit - Mikä puhuttaa?

Leena Roskalan kuvasi Veera Korhonen

Ehkä suloisinta maailmassa on lapsen suhde jouluaattoon. Sitä edeltää pitkä ja jännittävä odotusaika, jota raamittavat kilttinä oleminen, toiveiden kirkastaminen ja erilaiset valmistelevat askareet.

Lue lisää


Kuva: Johanna Sjövall

Vastuullisen PK-yrityksen liiketoiminta on taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävää. Vastuullisuus ei ole hanke, jota vetämään palkataan uusi resurssi, vaan vastuullisuus on strateginen valinta, joka ei todellakaan ole pakkopullaa, vaan loistavaa bisnesälyä.

Lue lisää


Ohjelmistorobotit meillä töissä

Teema on osin pelottava – mitkä kaikki tehtävät ovat automatisoitavissa? Haasteena on löytää uskallus läpi organisaation ottaa robotiikka omaksi, niin johdon kuin koko henkilöstön osalta. Jos henkilöstö kokee robotiikan uhaksi, voi pyrkimykseksi muodostua status quon säilyttäminen.

Lue lisää

Rikkaruohot ovat sitkeitä

Tälläkin vuosikymmenellä on vuosia, joina Satakunta on saanut muuttovoittoa. Yleinen tunnelma ja käsitys on kuitenkin usein yksioikoisen masentunut kartalta katoaminen. Vaikuttajaviestinnän (edunvalvonnan) parissa toimineena ja moista viestintää vastaanottaneena ilmiö on tuttu. Mitä yksinkertaisemman ja pelottavamman ”totuuden” saa pintaan, sen helpommin se leviää.

Lue lisää