Satakunnan Osuuskauppa – Uusi palvelukokonaisuus Ulvilan Sahamäkeen

Satakunnan Osuuskauppa rakentaa Ulvilan Sahamäkeen uuden S-marketin, jonka yhteyteen tulee myös Hesburger-ravintola, ABC-polttoainemittarikenttä ja ABC-autopesula. S-Marketin avajaisia vietettiin 11.11.2021.

Vaihe: Valmis
Aikataulu: Valmistui marraskuussa 2021
Investoinnin arvo: 8 miljoonaa

Kuva Satakunnan Osuuskauppa 5.11.2022

Uusi S-market työllistää noin 10 henkilöä. Uudessa palvelukokonaisuudessa on kiinnitetty huomioita energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Kaupan kylmälaitteet ovat energiatehokkaita ja toimivat ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla. Lisäksi kylmälaitteiden synnyttämä lämpö käytetään kiinteistön lämmittämiseen. S-Marketin ja Hesburgerin katoilla on myös aurinkopaneeleita, S-Marketin katolla paneeleita on yhteensä yli 200 kappaletta.


Sahamäkeen avautuvassa Hesburgerissa on yhteensä 56 asiakaspaikkaa ja Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen Drive-in. Tämän lisäksi Sahamäkeen tulee Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen ABC Carwash, joka on auki vuorokauden ympäri. Alueelle tulee myös ABC-mittarikenttä, jossa voi perinteisten polttoaineiden lisäksi tankata Nero Dieseliä. Lisäksi alueelle tulee kuusi peruslatausasemaa ja neljä teholatausasemaa.